Onze praktijk

Onze praktijk

Welkom bij Podotherapie Amsterdam

Podotherapie Amsterdam, voorheen PodoXpert Amsterdam, is een moderne praktijk voor podotherapie, gevestigd in het Medisch Centrum Amsterdam West, aan de Calandlaan 101. Door kennis en kwaliteit te bundelen willen wij een toegankelijk, maar vooral betrouwbaar steunpunt (en keurmerk) vormen voor zowel patiënten, huisartsen en overige – aan ons gerelateerde – (para)medische behandelaars. De belangrijkste uitgangspunten van onze praktijk bestaan uit een goed persoonlijk contact met onze cliënten, een goed praktisch advies en uiteraard – primair – het verlenen van optimale zorg, met de meest moderne apparatuur.

Podotherapie Amsterdam is méér dan een podotherapeut

Breed opgeleid, kwaliteitsbewust, beheerst podotherapie Amsterdam alle facetten van het vak en zet de motivatie ván- en zorg vóór zijn cliënt altijd centraal. Uw podotherapeut Charles Blok heeft 20 jaar ervaring, is nieuwsgierig en altijd bezig met innovatie en educatie om zo de ‘beste’ in zijn vak te blijven. Samenwerking en goede communicatie met huisartsen en andere gerelateerde zorgverleners, zoals bv. fysiotherapeuten vindt hij essentieel voor een optimale behandeling.

Podotherapie Amsterdam. Al jarenlang de beste voetzorg!

Door vast te houden aan kernwaarden die we vooraf bepaald hebben, kunnen we ons onderscheiden in de podotherapie. Hierbij staan uiteraard de zorgkwaliteit en het belang van de patiënt voorop. Ondanks dat de gezondheidszorg in Nederland onder (commerciële) druk staat, zullen we onze kernwaarden trouw blijven.

Vriendelijk en geduldig

Podotherapie Amsterdam is meer dan onderzoeken en behandelen. Podotherapeut Charles Blok is een specialist en staat erom bekend dat hij vriendelijk en geduldig is, dus altijd de tijd voor je neemt om naar je te luisteren en dan pas onderzoekt en behandelt, maar je ook adviseert hoe je pijnvrij kunt (blijven) lopen en sporten.

Bereikbaarheid

Podotherapie Amsterdam is zeer goed bereikbaar, zowel met eigen- als met openbaar vervoer. Parkeren is bijna altijd mogelijk voor de deur van de praktijk. We hebben geen wachttijden, dus een afspraak is altijd wel binnen een week mogelijk.

Privacybeleid

Podotherapie Blok hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Via een privacyverklaring willen wij u als patiënt informeren over de wijze waarop wij als zorgverlener omgaan met uw persoonlijke en medische gegevens. Het waarom van de vastlegging, verwerking en uitwisseling van uw gegevens met andere partijen (zorgverleners en uw zorgverzekeraar) wordt hierin nader toegelicht. KLIK HIER voor onze privacyverklaring.